Houston, meille tulee vesi!

Vesi kylpyhuoneeseen!

Tämä oli jännittävä kohokohta viisi päivää muuton jälkeen. Yllättävän kiinnostavaa pyörittää lapsiperhearkea kahden koiran ja kahden urheilevan aikuisen kanssa, kun ei ole a) suihkua, b) pyykinpesukonetta.

Mutta näinpä se saatiin Oraksen hana paikalleen. Se on juuttaan nätti ja löytyi paikallisen K-raudan poistomyynnistä puoleen hintaan. Siihen on nykyään suihkupää ja kaikki, mutta niistä kuvia myöhemmin.

Toinen hieno kokemus oli päästä kokeilemaan kylpyhuoneen himmentäviä kattovaloja.

Katto on vielä entisen ”pukuhuoneen” kohdalta kesken ja myös WC-istuin on asentamatta. Muuton jälkeen tärkeintä oli saada suihku miten kuten toimintaan ja keittiö lapsi- ja koiraturvalliseksi. Osa kylpyhuoneen seinistä oli myös muuton jälkeen vielä tasoittamatta, mutta nyt ne odottaa vain sopivaa maalia.

Farrow & Ballin väreistä löytyi mieleinen sävy joka on lähes identtinen Tikkurilan Mulperin kanssa.

Odotamme vielä kuitenkin tietoa kestääkö tuo maali takan muurin lämpöä vai pitääkö meidän ottaa jokin peruskylpyhuonemaali, jota taas pitää ottaa litramäärällisesti aivan liikaa, koska pakkauskoot on joko 2,7l tai 9l. Todennäköisesti tuo 9l pönttö tulee ehkä halvemmaksi ja tässä remonttikonkurssissa alkaa jokainen kymppi olemaan liikaa (varsinkin kun toinen koirista kilautti juuri ”päävoiton” eläinlääkärissä eli luottokortti on vingutettu tappiin).

Sauna saadaan ehkä tulevana viikonloppuna käyttöön. Pesin sen pölystä viime viikonloppuna ja kas kummaa, kylpyhuoneurakoitsijalla oli jäänyt kokonaan saumalaastit pesemättä seinälle nostetuista laatoista. Kauheen kiva. Mutta näinhän se on, että halvalla ei hyvää saa.

Kiuas pitäisi varmaan liimata tai porata vielä lattiaan ja latoa kivet kiukaaseen, mutta a vot, sitten pääsisi testaamaan löylyt.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s