Neljättä viikkoa uudessa kodissa

Marraskuu on livahtanut käsistä kauheaa vauhtia ja tuntuu käsittämättömältä, että viikon päästä perjantaina on jo joulukuu. Mihin tämä aika menee!

Muutto sujui ilman suurempia ihmis- tai tavaravaurioita, vaikka meidän oma auto päättikin muuttoaamuna sanoa sopimuksensa irti. Tyypillistä muuttokaaosta siis.

Tavarat saatiin nopeasti paikoilleen ja oli upea fiilis laittaa ensimmäisenä iltana takkaan tuli. Varaava takka on juuri niin ihana kuin toivoin ja ilmalämpöpumpun kanssa se lämmittää pitkään.

Ensimmäisinä päivinä oli hiukan opettelemista asunnon lämmityksen kanssa, sillä vuokrarivarimme oli ollut suorastaan liian kuuma, koska lattian alla meni lämminvesiputkia. Nyt muutaman viikon asumisen jälkeen on löytynyt lämmittämiseen hyvä rytmi, villasukat toimii ja viileässä makuuhuoneessa nukkuu ihanasti.

Keittiö saatiin toimintakuntoon päivää ennen muuttoa ja nyt on pikkuhiljaa saatu mm. välitilan laatoitus, sokkeleita jne. paikoilleen. Vielä on pientä viilausta ja fiksausta mutta ajan kanssa. Alla muutamia kuvia välitilan askartelusta, johon puolisolla ja appiukolla meni eräs lauantai kuutisen tuntia.

Lisää kuvia hiukan myöhemmin mutta täytyy lainata Ikean mainosta ja todeta ”ihanaa olla kotona”.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s