”No, kunhan se on tumma” – mallikeittiö Torista

Viime viikolla saatiin uusi käänne keittiösuunnitelmiin. Puolisoni on ahkera Tori.fi-bongailija ja aina välillä itsekin olen törmännyt kiinnostaviin mallikeittiöihin. Usein ne on olleet kuitenkin joko täysin väärän mallisia, näköisiä tai hintaisia.

Alla olevissa kuvissa näkyy HTH:n Turun myymälän mallikeittiö, joka lauantaina nyt sitten muutti meille! Malli on vetimetön Harmony Dark mustilla metallilistoilla eli vetimiin ei sentään tarvinnut taipua. 😉 Mukaan tuli liesituuletin, tiskikone, 80cm liesitaso, komposiittiallas, led-valolista, kaapit sisustuksineen hana, kivitaso sekä laminaattivälitilalevy.

Screen Shot 2017-08-22 at 16.11.54
Vasemmalla olevat pitkät kaapit ovat vielä sijoituksen kannalta mysteeri, sillä ne ovat koonsa ja sisustuksen puolesta siivouskaapiksi paremmin soveltuvia.
Screen Shot 2017-08-22 at 16.12.00
Kuvassa näkyvä metallinhohtoinen välitilalaminaatti etsii muuten uutta kotia! Laita viestiä, jos haluat tietää mittoja tarkemmin.

Taso on Caesarstonen graniittia, Woodland nimeltään, ja upea kuin mikä. Kuvissa se ei pääse mitenkään oikeuksiinsa, mutta siinä on siis mustalla pohjalla pronssiin vivahtavia juonteita sekä hiukan kimaltavia hippuja siellä täällä. Taso on kahdessa osassa, eli heti lieden vasemmalla puolella on sauma. Ajattelimme ensin myydä sen yhdessä tai osissa, mutta viikonlopun sitä tuijoteltuamme tulimme siihen tulokseen, että selvitämme onnistuisiko lisäpalat järkevästi myös meidän L:n malliseen keittiöömme. Säälihän tuosta olisi luopua!

Screen Shot 2017-08-22 at 16.12.07

Keittiöön kuului myös yllä näkyvä sähköinen piilotettu kaappi. Kuvassa sinne on piilotettu mausteita, mutta itse visioin sinne jotain muuta, jota ei käytetä niin ahkerasti. Ginipulloja? Skumppaa? Sähköinen avaustoiminto on nimittäin sen verran hidas, että tiedän etten jaksa sitä odotella kokatessani.

Screen Shot 2017-08-22 at 16.12.14

Tapwellin messinkinen hana on taivaallisen ihana. Suunnittelin ensin, että meille olisi tullut samasta mallistosta musta, mutta pidetään tuo nyt ainakin toistaiseksi, sillä no hei! Kodinkoneemme ovat rosterisia (kahvinkeitin jne.), joten pitää ajan kanssa katsoa sopiiko tuo kokonaisuuteen. Eiköhän sille kuitenkin ostaja löydy, jos päätämme luopua siitä.

Screen Shot 2017-08-22 at 16.12.22

Tiskikaappi tulee meille tarpeeseen, sillä tiskikoneesta huolimatta tiskaamme paljon. Pitää vielä siis pohtia hankimmeko ihan oman tiskikaapin vai saisiko tuosta sisustusta vaihtamalla hyvän. Tykkään ylöspäin avautuvista kaapeista todella paljon.

Screen Shot 2017-08-22 at 16.12.28

80cm liesitaso. Voi morjens. Kuolin just ja pääsin keittiötaivaaseen!

Koko keittiön arvo on ilmeisesti lähemmäs 15.000€, mutta pääsimme kaupoille pilkkahintaan myymälän lopetuksen myötä. Nyt pitää hankkia samasta mallistosta alhaalle kulmakaappi sekä pari pientä alakaappia lisää, jotta tuo kokonaisuus taipuisi L:n muotoiseksi. Pelkästään ne kolme lisäkaappia kustantavat puolet siitä, mitä me maksoimme tästä kokonaisuudesta kodinkoneineen.

Alla olevasta kuvasta selviää kuitenkin vielä täysin puuttuva osa eli jääkaappi, 50-60cm apteekkarin kaappi sekä kaappi uunille ja mikrolle. Ne voisi ostaa samasta mallistosta tai sitten kokonaan muualta.

Screen Shot 2017-08-28 at 15.14.16

Ihastuimme Gigantin Epoqin asiakaspalveluun, mallistoon ja hintoihin sen verran paljon, että taidamme hankkia sieltä puuttuvat osat jääkaappiseinälle. Ihan kokonaan ruskeaa keittiötä en nimittäin haluaisi, joten mustan ja ruskean yhdistelmä voisi olla oikein toimiva? Valkoinen jääkaappiseinä voisi tuoda tilaan myös hyvin valoa. Epoqin valitseminen on myös hyväksi kukkarolle, koska tämä HTH:n mallisto on melkoisen arvokas meidän budjettiin nähden.

Mutta nyt on ainakin keittiösuunnitelma kasassa!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s